deur

Deurkrukken zijn noodzakelijke mechanismen die de gebruiker in staat stellen een deur te openen en te sluiten. Zij zorgen voor de finishing touch en geven een decoratief gevoel aan een omgeving. Het assortiment omvat een diversiteit van verschillende types en stijlen voor zowel huishoudelijke als commerciële omgevingen. Alle deurkrukken worden per paar verkocht, zodat er voor elke kant van de deur een passende is.

Wat zijn dag-, nacht- en badkamerkrukken?

Een deurkruk met dagschoot wordt geleverd op een gladde achterplaat voor standaard binnendeuren, een deurkruk met slot heeft een uitsparing in de achterplaat voor gebruik op een deur met slot, en een deurkruk voor de badkamer heeft een draai- en ontgrendelingsfunctie geïntegreerd in de deurkruk voor een privacy functie.

Deurbeslag bestellen

De eerste stap bij het bestellen van deurbeslag is uitzoeken wat u nodig heeft. Voordat we ingaan op de verschillende functies van deurknoppen, is het belangrijk om te weten wat de voorbereiding van uw deur is, zodat u geen knoppen bestelt die niet gebruikt kunnen worden. U zult zelf uw deurdikte, de boorgatmaat, de kruisboringmaat en de dikte moeten opmeten.

Professioneel deurbeslag

Bent u een huizenbouwer in plaats van een huiseigenaar? Zo ja, bespaar tijd en geld wanneer u bezig bent met deurklinken kopen. Ten eerste bespaart u tijd die u zou hebben besteed aan het rondrijden door de stad om precies te vinden wat u nodig hebt. Aangezien online leveranciers rechtstreeks van de fabrikant kunnen verschepen, zijn de deurkrukken bijna altijd op voorraad en klaar om te versturen.