Wil jij het hele jaar door een groene grasmat waar je verder geen omkijken naar hebt? Waar je van kunt genieten of op kunt sporten? Kies dan voor kunstgras voor je tuin of sportveld en creëer een mooi gazon of een perfecte ondergrond voor je favoriete sport. Het zaaien en maaien van gras is voorgoed verleden tijd, evenals het terugkerende onderhoud. Je hoeft het gras alleen maar af en toe even op te borstelen voor een altijd groen en fris resultaat. Kies voor het gemak van kunstgras, dat je gewoon online kunt bestellen en ook nog eens door een vakman kunt laten leggen.

Kunstgras in de tuin

Er zijn verschillende soorten kunstgras waaruit je kunt kiezen. Het is maar net welke bestemming je ervoor hebt. Kunstgras voor in de tuin heeft een natuurlijke uitstraling en voelt extra zacht aan. Je hebt altijd een strak, groen gazon om van te genieten. Het kunstgras heeft de laatste jaren een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Het is nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. Daarom komt het volledig tot zijn recht in je tuin, waar de kinderen er lekker op kunnen spelen. Het is zelfs zacht genoeg om er heerlijk in te gaan liggen zonnebaden.

Het perfecte sportgras

Waar kunstgras voor de tuin vooral zacht en natuurlijk moet zijn, worden aan sportgras andere eisen gesteld. Dit kunstgras is stevig en duurzaam, zodat het lang meegaat. Bovendien is de lengte van het gras af te stemmen op de sport waarvoor het bedoeld is. Voetbalgras is bijvoorbeeld 24 mm hoog, terwijl hockeygras maar een lengte van 17 mm mag hebben. Op sportgras kunnen eenmalig witte lijnen worden aangebracht, zodat er direct op gespeeld kan worden. Met een goede waterdoorlating is sportgras prima geschikt voor toernooien en evenementen. Kunstgras is in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Kunstgras online bestellen

Wil je kunstgras kopen? Vraag dan eens gratis kunstgras stalen aan. Voel zelf de verschillen tussen de verschillende vormen en kies eenvoudig het kunstgras dat het beste bij je wensen past. Je kunt het kunstgras snel en gemakkelijk online bestellen. En zie je er tegenop om het zelf te leggen? Schakel dan een professional in via de leverancier. Zo weet je zeker dat je een perfecte grasmat krijgt, die er altijd strak en netjes bij ligt. Het enige dat jij hoeft te doen? Af en toe de bladblazer erover halen en het gras even opborstelen. Met kunstgras heb je een gazon of sportveld waar je nauwelijks omkijken naar hebt.