De tijd dat iedereen dezelfde grote salontafel in de woonkamer had staan is allang voorbij. Tegenwoordig zijn er vele stijlen, kleuren en maten verkrijgbaar als het gaat om salontafels. Maar wat als je geen zin hebt om zo’n grote tafel midden in de kamer te hebben? Combineer dan verschillende bijzettafels om een speels effect in jouw woonkamer te creëren.

In dit blog lees jij welke kanten je op kan met bijzettafels als salontafel. Zo kan je meerdere stijlen creëren, de tafel groter of kleiner maken of verschillende tafels door de kamer verspreiden als dat nodig is.

Eenheid of verschillende stijlen?

Met kleinere bijzettafels kan je vele verschillende combinaties maken. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende soortgelijke bijzettafels bij elkaar te zetten of om verschillende stijlen te combineren voor een speels effect. Varieer met materialen, kleuren en stijlen om jouw kamer een frisse impuls te geven.

Naast de verschillende stijlen kan je natuurlijk ook experimenteren met verschillende hoogtes. Zo kan je tafels bijvoorbeeld onder elkaar schuiven als dat nodig is. Is er veel visite over de vloer, dan kan je de verschillende tafels onder elkaar vandaan halen om een grotere tafel te creëren.

Wil je helemaal een speels effect creëren, ga dan voor verschillende vormen. Combineer bijvoorbeeld een ronde bijzettafel met een vierkante bijzettafel en een kleine poef om jouw creativiteit te laten zien.

Functionaliteit

Naast dat verschillende bijzettafels een echte eyecatcher kunnen zijn in jouw interieur, kunnen ze ook erg handig zijn. Zo kan je met verschillende hoogtes zelf de grootte van jouw tafel bepalen. Daarnaast kan je er ook nog voor kiezen om de bijzettafels door de woonkamer te verspreiden als dat nodig is. Zet bijvoorbeeld een tafeltje naast de bank om een drankje op te zetten of zet hem in een hoekje van de kamer om tijdschriften op te bewaren.

Welke stijl en samenstelling je ook kiest, met een bijzettafel van XOOON kan je jouw woonkamer weer een frisse impuls geven. Combineer verschillende stijlen, materialen en kleuren om jouw woonkamer helemaal naar wens aan te passen.