Door foto’s in te lijsten kun je herinneringen koesteren of je muren mooi decoreren met eigen materiaal. Er zijn talloze redenen om foto’s in te lijsten, maar daar wil je natuurlijk wel het juiste fotolijstje bij. Fotolijsten bestellen kan voor ieder formaat. Een standaardformaat voor een foto is 10 bij 15 centimeter. Als je je digitale foto’s laat afdrukken of een wegwerpcamera laat ontwikkelen, zijn je foto’s meestal in dit formaat. Deze momenten kun je mooi inlijsten in een passend fotolijstje.

Fotolijsten bestellen

Er zijn fotolijstjes voor elk formaat foto te vinden. Daarnaast zijn er ook passe-partouts om de foto mooier uit te laten komen. Misschien heb je een reeks foto’s, bijvoorbeeld meerdere portretfoto’s van je kinderen of kleinkinderen. Dan kun je ook een multi-fotolijst bestellen, waar meerdere foto’s bij elkaar in één lijst geplaatst kunnen worden. Als het juiste formaat er voor jou toch niet bij zit, kun je zelfs een fotolijstje op maat laten maken.

Vandaag fotolijsten bestellen, morgen geleverd

In de meeste gevallen kun je fotolijsten bestellen en ze de volgende dag thuis bezorgd krijgen. De fotolijsten worden direct uit voorraad geleverd. Vanaf 50 euro wordt je bestelling fotolijsten gratis verzonden. De verzending gaat via PostNL. Je kunt op de site filteren op het formaat lijst, formaat foto of het materiaal van de lijst. Een groot gedeelte van de fotolijsten wordt gemaakt in de eigen werkplaats. De fotolijsten zijn kwalitatief goed.

Alle soorten fotolijstjes

Het aanbod aan fotolijsten is zeer uitgebreid. Er zijn verschillende materialen en stijlen fotolijsten te vinden, allemaal in een breed scala aan formaten. Je kunt kiezen of het glas helder of anti reflectie moet zijn. Het materiaal van de lijsten dat je kunt kiezen is aluminium, glas, hout, kunststof, metaal of verzilverd. De kleuren opties zijn eindeloos en gedetailleerd. Je kunt het perfecte lijstje kiezen dat het mooist staat bij de foto of foto’s die jij wil inlijsten.