De ramen van jouw huis zijn vaak een belangrijk ontwerpaspect en moeten zorgvuldig worden gedecoreerd om bij uw huis te passen om het extra glans te geven. Het is echter belangrijk om niet overboord te gaan, want dat kan leiden tot opzichtige en goedkoop ogende ramen.

Een duidelijke favoriet voor Somfy  raamdecoratie is het ophangen van behandelingen zoals rolgordijnen, jaloezieën of gordijnen in uw ramen. Ze bieden privacy en stijl.

Bovendien zijn er bijna eindeloze opties om uit te kiezen als het gaat om jaloezieën, tinten of gordijnen.

tinten

Shades zijn een geweldig stuk voor raamdecoratie omdat ze een schone en strakke uitstraling hebben. Meer huiseigenaren neigen naar modern design en tinten bieden precies dat. Bovendien kunt u zelfs automatische zonwering laten installeren die u met een afstandsbediening of zelfs uw smartphone kunt openen en sluiten. Sommige populaire stijlen van tinten zijn onder meer Romeinse, honingraat- en rolgordijnen.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een extreem populaire optie voor raamdecoratie vanwege hun veelzijdigheid en gebruiksgemak. Je kunt bepalen hoe ver je ze omhoog of omlaag wilt trekken en hoe open of gesloten ze zijn om verschillende niveaus van zonlicht in je huis binnen te laten.

Jaloezieën bieden een meer traditionele uitstraling voor uw huis, dus als dat uw stijl is, zijn jaloezieën iets voor u. Veel voorkomende stijlen van jaloezieën zijn Venetiaanse en verticale jaloezieën.

Gordijnen

Gordijnen zijn meer een aanvulling op uw huidige raamdecoratie. Ze zijn vaak een dunnere stof en worden meer gebruikt voor esthetiek dan voor privacy. Gordijnen worden het meest gebruikt op grotere raamoppervlakken zoals erkers of erkers en creëren een elegante uitstraling.

Als u op zoek bent naar een meer unieke optie voor raamdecoratie, dan raden we u misschien decoratieve film aan. Er zijn veel verschillende ontwerpmogelijkheden voor raamfolie.

U kunt het uiterlijk van klassiek glas-in-lood bereiken of als u meer privacy wilt, kunt u kiezen voor een matte film. Gekleurde raamfolie is ook een geweldig idee voor raamdecoratie, omdat het wat flair en karakter toevoegt aan een verder eenvoudig deel van je huis – het heldere glas van je ramen.

Raamfolie draagt ​​niet alleen bij aan het uiterlijk van uw huis, maar het helpt ook om ongewenste UV-stralen te blokkeren, zodat u gezonder blijft en uw meubels niet verbleken. Als u een meer permanente optie wilt, kunt u ervoor kiezen om decoratief glas op uw ramen te laten installeren in plaats van alleen een film.