Een eettafel is een tafel waaraan je eet, niets meer, zo denken veel mensen. Die gedachtegang volgend zou je zelfs kunnen stellen dat als je aan een salontafel, onderzettafel of bureau eet, elk hiervan ineens een eettafel wordt vanwege de functie die de tafel heeft op dat moment. Maar er zit meerwaarde aan het hebben van een echte eettafel, zoals de tafels van Mistertafel. Daar verkopen ze vele verschillende soorten tafels, die we niet allemaal kunnen doorspreken. Een soort tafel om wel even bij stil te staan, is de visgraat eettafel. Deze heeft namelijk vele voordelen.

Mooi design op iedere houtsoort

Allereerst is een visgraat tafel een tafel met een leuk en origineel design. Even voor de duidelijkheid en de zekerheid: een visgraat tafel is een tafel waarbij het tafelblad is gemaakt in een patroon dat lijkt op visgraten. Uiteraard gaat het bij je visgraat eettafel niet om een daadwerkelijke visgraat vorm, maar eerder om zorgvuldig geplaatste diagonale lijnen binnen bepaalde vlakken. De look die gecreëerd wordt, geeft de tafel een extra dimensie die bij veel reguliere eettafels ontbreekt. Die look krijg je alleen op hout, maar het kan gemaakt worden op vrijwel iedere houtsoort. Deze flexibiliteit is de tweede reden om een visgraat tafel bij Mistertafel aan te schaffen.

Past overal bij

Deze flexibiliteit uit zich ook op het niveau van design. Hout past namelijk eigenlijk overal wel bij, of er is althans voor iedere woonkamer inrichting een houtsoort die er wél bij past. Zo kun je eindeloos variëren  in je interieur design, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of de grote aankoop van de eettafel nog wel past bij de omgeving, of dat die vervangen moet worden. Een visgraat eettafel kun je altijd laten staan want is tijdloos, wat dan ook de vierde reden is om de visgraat tafel aan te schaffen. Tot slot is het ook fijn dat je een visgraat tafel in iedere maat kan nemen. Dus woon je klein of groot, dat maakt niet uit!